(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
jablkový pudink

Potřebné ingredience
asi 1 kg jablek , cukr podle chuti, 1,5 - 2 skořicové nebo mandlové pudinky , ušlehanou šlehačku .
Postup přípravy
asi 1 kg jablek oloupat a nastrouhat nebo nakrájet na malé kousky, dát do kastrolu a rozvařit s cukrem (dle chuti). Když jsou rozvařená tak dáme 1,5 - 2 skořicové nebo mandlové pudinky rozmíchané v malém množství vody a nalijeme do jablek. Necháme povařit. Dortovou formu vyložíme piškoty , mohou být pokapané rumeme a na ně nalijeme jablečnou směs a necháme vychladit. Na porce dáme šlehačku . Moc dobré:ˇ!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé